Нашата историја

Сале Комерц во текот на своето 25 годишно постоење и работење во областа на меѓународниот транспорт на стока низ Европа успева да го задржи и настојува да го подобрува квалитетот на своите услуги.

Почетоците со во 1992 година кога Сале Комерц најпрво работи со откуп и извоз на земјоделски производи за Европскиот пазар.Со набавката на првото товарно возило ДАФ 95 во 1994 година Сале Комерц ја проширува својата бизнис стратегија во областа на меѓународниот транспорт. Оттогаш до денес меѓународниот патен транспорт станува примарна дејност на Сале Комерц и возниот парк се зголемува на 7 возила ВОЛВО - влекачи со полу-приколки со ЕУРО 5 и 6 стандарди.

Водени од желбата за успешна и долготрајна соработка со нашите клиенти и постојано проширување настојуваме навремено и професионално да ги извршуваме услугите како и постојано да ги подобруваме бизнис процесите. Ние нудиме неделна испорака на делумни и цели товари помеѓу сите земји од Европа.

Контакт

Зошто Сале Комерц

Ние Ви нудиме не само транспорт на единечен товар од едно место на друго, исто така креираме и сложена услуга која го покрива целокупниот менаџмент на сите ваши товари. Извршувањето на вашиот транспорт од наша страна секогаш е поткрепен со водење грижа за трошоците, точност во испораката и високо квалитетна комплетна услуга.

Нашиот тим настојува да се прилагодува на Вашите потреби и секогаш е достапен да одговори на сите Ваши барања и да ги изврши најдобро и најпрофесионално во рамките на своите можности .

Контакт

Лиценци и Сертификати