Локација и работни часеви

Може да не контактирате или да не посетите во нашите простории од понеделник до петок, работно време од 08.00 до 16.00 часот.

Телефон/факс: + 389 34 331 114
Мобилен: + 389 70 247 096
Адреса за фактурирање: Тимо Тренчев 20, 2400 Струмица
Адреса на канцеларија: Крушевска Република 69 2/2, 2400 Струмица
Локација: Просенички пат бб

Лица за контакт

Сашко Василев
Генерален менаџер
Љубица Василева
Сметководство

Контактирајте не